"De grootste gezondheidsvoordelen bereikt u met verse omega-3 visolie. Mermaids natuurlijke Omega-3 heeft dat pure van nature!"

Kies voor Mermaids verse omega-3 visolie

Omega-3 vetzuren zijn essentieel voor onze gezondheid, maar wist u dat capsules vaak bedorven visolie bevatten? Om deze reden behalen deze supplementen vaak niet het gewenste effect. Fresh Omega importeert haar visolie helemaal vers uit Noorwegen. Ontdek nu de gezondheidsvoordelen van verse omega-3. Mermaids natuurlijke visolie zorgt ervoor dat u alle essentiële vetzuren binnenkrijgt. Dit levert voordelen op voor zowel jong als oud. Zo draagt Mermaids natuurlijke omega-3 bij aan de gezondheid van het hart, de hersenen en uw gezichtsvermogen. De versheid is van belang voor het bereiken van de grootste gezondheidsvoordelen. Sterker nog, de bedorven visolie in capsules levert mogelijk een risico op voor uw gezondheid! Loop niet langer door met uw gezondheidsklachten en lees hier meer over de gezondheidsvoordelen van omega-3 visolie.

De gezondheidsvoordelen van omega-3 visolie zijn bewezen!

Omega-3 visolie is belangrijk voor onze gezondheid. We maken zelf niet genoeg van deze essentiële vetzuren (zoals DHA en EPA) aan, dus we moeten ons lichaam hierbij helpen. Mermaids verse omega-3 visolie vult deze dagelijkse behoefte aan.

Mermaids verse omega-3 visolie is uniek!

Er zit een groot verschil in verschillende omega-3 supplementen die op de markt zijn. Wat maakt Mermaids verse visolie tot het allerbeste omega-3 product voor uw gezondheid?

VERS

Geen ander Omega-3 supplement is zo vers. Versheid is misschien wel de belangrijkste kwaliteit van natuurlijke visolie. Hoe verser, hoe neutraler de smaak en hoe lager de kans op oprispingen, hoe beter de opname en hoe gunstiger het effect van de omega-3 essentiële vetzuren.

ZUIVER

Geen ander omega-3 supplement is zo zuiver. De vis komt uit een van de schoonste zeeën ter wereld. Daarnaast wordt de Mermaids omega-3 visolie gezuiverd met de meest moderne technologie. Kortom, boordevol gezonde, essentiële vetzuren.

NATUURLIJK

U krijgt uw verse omega-3 visolie in de natuurlijke (triglyceride) vorm. Daardoor worden de essentiële vetzuren ongeveer 50% beter opgenomen door het lichaam dan bij kunstmatige versies.

SMAAKVOL

Mermaids natuurlijke omega-3 heeft een neutrale smaak omdat het zo vers is. Geen vissmaak en visgeur, alleen een lekkere, ecologische tijmolie. Deze verse omega-3 visolie geeft u geen oprispingen, vervult uw dagelijkse behoefte aan essentiële vetzuren en is geschikt als toevoeging in eten (functional foods).

DUURZAME VANGST

Fresh Omega is in het bezit van een Friend of the Sea certificaat. Het Noorse kabeljauwbestand is het grootste en meest duurzame ter wereld. Onze kabeljauw wordt gevangen om voeding te zijn voor mensen. Het is zonde om alleen de kabeljauwfiles te gebruiken. Daarom maken wij onze verse omega-3 visolie van de kabeljauwlever.

100% NOORS

Al onze kabeljauw wordt gevangen in Arctisch Noorwegen. En vervolgens wordt de hele vangst verwerkt in Noorwegen. Noorser kan niet.

Fresh Omega hecht waarde aan onderzoek. Uitspraken over omega-3 visolie en essentiële vetzuren baseren wij daarom op wetenschappelijke informatie. Wij verwijzen u naar onze referentiepagina om de geraadpleegde bronnen te bekijken.

Ervaringen

afsluiten