Search Welkom ! 0 bestellen

Home / Ons product in de praktijk

Draag als Fresh Omega-partner bij aan een gezondere samenleving

Hebt u een eigen website? Bent u diëtist(e), voedingsdeskundige of personal trainer? Of bent u werkzaam als arts, verloskundige of kraamverzorgster? Vindt u de gezondheid van mensen belangrijk? Als deelnemer van het partnerprogramma van Fresh Omega draagt u bij aan onze missie ‘de gezondheid van mensen verbeteren met ’s werelds beste omega-3’ door:

Makkelijke verdienste zonder risico’s

Naast uw waardevolle bijdrage aan onze missie kunt u er als partner tegelijkertijd zelf ook nog wat aan verdienen. Ons verse omega-3 supplement Mermaids Omega-3 kunt u op een zeer makkelijke manier via uw website verkopen en zonder risico’s. U hoeft geen voorraad in te kopen met alle risico’s en kosten van dien. Bovendien hoeft u niets af te geven of te versturen en geen administratie bij te houden. Iedere keer dat er een aankoop wordt gedaan bij Fresh Omega via de banner op uw website, wordt u ervoor beloond.

Wilt u partner worden en ons helpen met onze missie?

Als u partner wilt worden, neemt u dan eerst contact met ons op via ons online formulier. Wij hebben een hele interessante aanbieding voor onze partners. Deelname aan het partnerprogramma is gratis en kan op ieder moment worden opgezegd. Nadat wij met elkaar in contact zijn gekomen, is het heel makkelijk om partner te worden.

Hoe werkt het?

Mogen wij u binnenkort verwelkomen als nieuwe partner? Neem snel contact met ons op voor het Fresh Omega partnerprogramma! Meer informatie over Fresh Omega, de producten en overige relevante informatie vindt u terug op www.freshomega.nl.

      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten