Search Welkom ! 0 bestellen

Home / Ons product in de praktijk

Mermaids Omega-3 voor een positieve werking op gezondheidsklachten

Omega-3 vetzuren hebben een positieve uitwerking op onze totale gezondheid. Ze worden beschouwd als ‘alles kunnend’ omdat ze allerlei gezondheidsvoordelen opleveren. Omega-3 is voor iedereen een aanvullend product op de gezondheid, maar zeker voor mensen die te maken hebben met gezondheidsklachten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ervaring van mevrouw Bouwmeester. Toen zij artrose kreeg, is zij op advies een bepaald Omega-3 product gaan gebruiken. Deze Omega-3 bleek echter sterk bedorven te zijn en deed daarom ook zijn werking niet. Nadat zij is overgestapt op Mermaids Omega-3 en volledig is gestopt met het andere product, is zij nagenoeg klachtenvrij.

Persoonlijk verhaal

Ik gebruik nu bijna een jaar dagelijks 5ml Mermaids Omega-3 en ik ben er zeer tevreden over. Ik had beperkingen met lopen en vooral in de ochtend last aan mijn handen door artrose. Geruime tijd nam ik een supplement dat speciaal gericht is op deze klachten, het was erg vies om in te nemen en resultaat had het niet. Het gekke is dan dat je ook niet durft te stoppen omdat je zo graag van je klachten af wil. Ik had hierover een gesprek met Birthe Jongeneel en zij vertelde mij dat het niet goed is als een visolie stinkt; als het stinkt en naar vis ruikt dan is het niet gemaakt van verse vis. Zij vroeg mij of ik Mermaids Omega-3 wilde gaan proberen en zij legde mij er alles over uit van A tot Z. Vooral de zuiverheid, versheid (gemaakt van 100% verse vis), aangename frisse thijm-achtige smaak die het aangenaam maakt om het in te nemen en de toegevoegde vitaminen spraken mij erg aan. Ik ben nu al maanden nagenoeg pijn- en klachten vrij en beveel deze verse visolie aan iedereen aan. Het is een geschenk uit de hemel dat het mij klachtenvrij van het leven laat genieten ondanks de artrose maar het is uiteraard om veel meer redenen een goede aanvulling op een gezonde levensstijl zoals bijv. de hersen- en hartfuncties.

Ik ben fan en met Mermaids Omega-3 stop ik niet!

Verschil Mermaids Omega-3 en andere visolie

In het vorige blog gingen wij verder in op het verschil tussen Mermaids Omega-3 en andere visolie supplementen. Zo kunt u er misschien achter komen dat het Omega-3 product dat u gebruikt of aanbeveelt aan uw cliënten, niet van de juiste kwaliteit is en daarom zijn werking niet heeft. Lees hier meer over het verschil Mermaids Omega-3 en andere visolie.

Mermaids Omega-3 aanbevelen

Zoals eerder genoemd heeft Mermaids Omega-3 een positieve uitwerking op verschillende gezondheidsklachten. Bent u diëtist, behoort u tot een zorgorganisatie en heeft u interesse in dit product? Neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier, door ons te bellen of een directe e-mail te sturen.

      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten