Search Welkom ! 0 bestellen

Home / Ons product in de praktijk

Verschil Mermaids Omega-3 en andere visolie

Bent u één van de vele mensen die geen of weinig (vette) vis eet, omdat u het niet lekker vindt of omdat het gewoon niet wekelijks op uw menu staat? Dan krijgt u onvoldoende omega-3 vetzuren binnen. Door een visoliesupplement te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw lichaam de omega-3 vetzuren krijgt die het nodig heeft. Toch zit er wel degelijk een groot verschil in verschillende omega-3 supplementen. Wat maakt Mermaids Omega-3 nu anders dan andere visolie?

Geoxideerde Omega-3 capsules

Bevatten uw omega-3 capsules een visgeur of vissmaak? En hebt u last van nare oprispingen? Dit geeft aan dat ze waarschijnlijk geoxideerd en ranzig zijn. Recente wetenschappelijke onderzoeken hebben wereldwijd in vele landen het oxidatie-niveau van omega-3 supplementen vastgesteld.34567 De resultaten geven aan dat het overgrote deel van omega-3 supplementen geoxideerd is.

Analysecertificaat

Fresh Omega beweert niet alleen dat Mermaids Omega-3 ULTRA-VERS is, maar kan dit ook bewijzen door de NEUTRALE smaak (en geur) en ons analysecertificaat. Mermaids Omega-3 wordt regelmatig gecontroleerd door het onafhankelijke laboratorium Dr. A. Verwey B.V., dat gevestigd is in Rotterdam. Dit laboratorium is een gespecialiseerd laboratorium van AGROLAB, dat Europees marktleider is op het gebied van levensmiddelenanalyses. Zo wordt elke batch geanalyseerd op onder andere versheid. Dit certificaat laat zien dat Mermaids Omega-3 een uniek lage TOTOX waarde heeft van 2.9! Klik hier voor ons analysecertificaat.

De smaak

Omdat Mermaids Omega-3 ULTRA-VERS is, heeft de olie een NEUTRALE geur en smaak en geen nasmaak. Vissmaak en visgeur in omega-3 producten betekent dat de olie geoxideerd of ranzig is. Een prachtige kruidenolie – een ecologische tijmolie – is toegevoegd. Deze olie werkt als een antioxidant, verlengt de houdbaarheid en geeft een lekkere smaak.

100% Noors

Noorser kan niet. 100% van onze vis wordt gevangen in Arctisch Noorwegen. En vervolgens wordt 100% van de vangst verwerkt in Noorwegen. Mermaids Omega-3 is volledig traceerbaar. Tot aan de vissersboot toe. Veel Omega-3 producten zijn een mix van verschillende producten. De meeste ansjovis, sardines en makreel gevangen buiten de kust van Zuid-Amerika. Daardoor zijn ze moeilijk traceerbaar.

Hoe kunt u controleren of uw omega-3 product geoxideerd is?

Omdat u (nu) weet dat wereldwijd het overgrote deel van omega-3 supplementen zeer geoxideerd is,5,6,10,11,12 en dat dit een mogelijk risico vormt voor uw gezondheid, 4,6,8,9,1317,25,26,27 wilt u natuurlijk controleren of uw omega-3 product geoxideerd is. U kunt dat via de volgende pagina controleren. 

Bestellen?

Als u uw aanmeldt bij Fresh Omega voor een abonnement, krijgt u per X aantal dagen  1 of meerdere flessen met ultra-verse omega-3 automatisch thuisbezorgd. Via uw eigen account kunt u eenvoudig uw bestellingen beheren. Wilt u geen abonnement aangaan, maar eerst een keer een fles proberen? Bestel dan een fles zonder abonnement.

Bronnen

34567  Zie de referenties op de pagina 'Waarom Mermaids Omega-3?'

5,6,10,11,12 4,6,8,9,1317,25,26,27  Zie de referenties op de pagina 'Waarom is VERSHEID van belang?'

      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten