Search Welkom ! 0 bestellen

Home / Ons product in de praktijk

Wat is Fresh Omega?

Ruim twee weken geleden is Fresh Omega officieel van start gegaan. Gepaard met een nieuwe website en de lancering van bijbehorende social media kanalen. De missie die Fresh Omega over wil brengen: ‘de gezondheid van mensen verbeteren met ‘s werelds beste omega-3'. Fresh Omega zet zich in voor het verbeteren van de gezondheid van mensen door op een transparante en wetenschappelijk sterk onderbouwde manier mensen van alle leeftijden te motiveren en stimuleren om ultra-verse omega-3 te gaan gebruiken.

Over Mermaids Omega-3

Mermaids Omega-3 is een UNIEK omega-3 product – ULTRA-VERS, super-zuiver, bijzonder smaakvol en puur natuurlijk. De uitzonderlijke versheid zorgt voor een neutrale smaak en geur en voorkomt dat u last krijgt van oprispingen (nasmaak). Steeds vaker tonen wetenschappelijke onderzoeken aan dat u de grootste positieve gezondheidseffecten kunt bereiken met VERSE en NATUURLIJKE omega-3 (zie bron 1,2,3). Gebruikt u daarentegen geoxideerde (ranzige) omega-3, dan kan dat zelfs schadelijke gezondheidseffecten hebben (zie bron 2).

Mermaids Omega-3 is een unieke Functional Food (FF)-olie die ruimschoots voldoet aan de strengste eisen van de levensmiddelenindustrie. Dit betekent dat deze olie dus geschikt is om toe te voegen aan voedingsmiddelen die verrijkt zullen worden met omega-3. Fresh Omega is de distributeur van Mermaids Omega-3 in de Benelux. Het bedrijf verkoopt deze olie niet alleen aan de voedingsmiddelindustrie. Maar ook aan de consument.

Dr. Jongeneel-Grimen

Birthe is oprichter en eigenaar van Fresh Omega. Zij gaat Mermaids Omega-3 in de markt zetten in de Benelux. Zowel voor de voedings- en farmaceutische industrie als voor consumenten. Zij is een sterk voorstander van preventie. Haar motto is dan ook: “Voorkomen is beter dan genezen.” Dit geldt voor ieder individu en dus voor de hele samenleving. Zij wil de gezondheid van mensen verbeteren. Enerzijds door zich in te zetten voor het verminderen van het omega-3 tekort. Anderzijds door mensen te stimuleren om alleen verse omega-3 supplementen te gaan gebruiken in plaats van geoxideerde en/of bedorven supplementen.

Flexibele abonnementenservice

Als u uw aanmeldt bij Fresh Omega voor een abonnement, krijgt u per X aantal dagen 1 of meerdere flessen met ultra-verse omega-3 automatisch thuisbezorgd. Via uw eigen account kunt u eenvoudig uw bestellingen beheren. Fresh Omega biedt verschillende abonnementen, die rekening houden met het aantal gebruikers per huishouden en de maximale houdbaarheid van 6 weken na opening van de fles.

Bronnen:

  1. Ruyter B, Grimmer S, Thorkildsen T, Todorcevic M, Lalic M, Vogt G. 2010. Lite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler. En screening av omega-3 oljer med hensyn til variasjon i oksidasjonsgrad, innhold av oksidasjonsprodukter og effect på markørsystemer. RUBIN-rapport 196. Trondheim: RUBIN.
  2. García-Hernández VM, Gallar M, Sánchez-Sorino J, Micol V, Roche E, García-García E. 2013. Effect of omega-3 dietary supplements with different oxidation levels in the lipidic profile of women: a randomized controlled trial. Int J Food Sci Nutr 64(8), 993−1000.
  3. Ghasemifard S, Turchini GM, Sinclair AJ. 2014. Omega-3 long chain fatty acid “bioavailability”: A review of evidence and methodological considerations. Prog Lipid Res 56, 92−108.
      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten