Search Welkom ! 0 bestellen

Wat maakt Mermaids Omega-3 uniek?

Met Mermaids Omega-3 bereikt u de grootste gezondheidseffecten. Wist u dat Mermaids Omega-3 voldoet aan deze zes kenmerken?

1. Vers

Heeft u weleens een omega-3 supplement gehad die de geur en smaak van vis had? Of kreeg u last van vervelende oprispingen? Dan heeft u waarschijnlijk een geoxideerd (bedorven) product gebruikt. Dat is niet zo gek, aangezien de meeste omega-3 supplementen wereldwijd bedorven zijn (50-93%)! Hoe controleert u thuis zelf de versheid van een omega-3 supplement? Doe de test! Snijd een capsule doormidden, ruik en proef goed. Een vissmaak en geur te ontdekken? Dan is de olie geoxideerd en kunt u het product beter weggooien.

Het is van essentieel belang dat een omega-3 olie vers is, want ze hebben de neiging om te bederven (oxideren). Bedorven omega-3 visolie vormt schadelijke stoffen. Onderzoeken wijzen uit dat deze niet-verse omega-3 supplementen de gunstige effecten van omega-3 afzwakt en mogelijk schadelijk zijn voor de gezondheid. Neem daarom geen risico's met je gezondheid en gebruik uitsluitend verse omega-3 van hoge kwaliteit voor optimale gezondheidseffecten.

Gelukkig dat er ook super verse omega-3 bestaat. Mermaids Omega-3 van Fresh Omega is een product in vloeibare vorm dat niets verbergt - geen ranzigheid dus die gecamoufleerd wordt door capsules. Deze consumeer je per eetlepel uit een gekoelde fles. 

De super verse kwaliteit proef je aan de neutrale smaak (en geur). U proeft dus geen enkele vissmaak. De neutrale smaak met tijmolie en ons analysecertificaat bewijzen de unieke versheid! Mermaids Omega-3 voldoet aan de strenge eisen van de voedingsindustrie. Zo ligt de TOTOX-waarde (geeft de versheid aan, hoe lager, hoe verser) onder de vijf - 2,9 om precies te zijn! Waarom zou u thuis genoegen moeten nemen met een omega-3 supplement van slechtere kwaliteit, terwijl de voedingsindustrie bewust strenge eisen hanteert?

“Mermaids Omega-3 is in de Benelux het enige Omega-3 supplement van super verse kwaliteit en dat tevens een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren bevat. Het snelle verwerkingsproces geeft bederf geen kans.”

2. Zuiver

Mermaids Omega-3 is zo zuiver als het maar kan. De Noorse kabeljauw die wij gebruiken komt uit de Barentszzee, een van de schoonste zeeën ter wereld. Deze Arctische kabeljauw heeft van nature een lager niveau van verontreinigende stoffen dan andere vissen die leven in warmer water. Mermaids Omega-3 wordt gereinigd met de modernste technologie. Het onafhankelijke laboratorium Dr. A Verwey B.V. laat in analyses zien dat Mermaids Omega-3 maar liefst zo'n 11, 20 (2x), 50, 60 en 83 keer zuiverder is dan de wettelijke limieten voorschrijven! Klinkt dat niet zuiver?

3. Natuurlijk

Mermaids Omega-3 is puur natuur. U krijgt alleen de natuurlijke vorm van omega-3 binnen, wat 50% beter door het lichaam wordt opgenomen dan kunstmatige versies. Grote kans dat de gezondheidsvoordelen daarom nog groter zijn. Naast de onmisbare omega-3 vetzuren is de olie verrijkt met natuurlijke vitamine E en uit natuurlijke bronnen bevat het de vitaminen A en D. Heeft u een allergie of specifiek dieet? Mermaids Omega-3 is vrij van gluten, gist, melk, soja, suiker, kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen en genetisch gemodificeerde stoffen (GMO).

4. Smaakvol

Omdat Mermaids Omega-3 super vers is, heeft de olie een neutrale smaak en geur. Een vieze nasmaak of vervelende oprispingen zijn verleden tijd. Mermaids Omega-3 heeft geen camouflerend citroensmaakje nodig. Aan Mermaids Omega-3 wordt een ecologische tijmolie toegevoegd om de smaak nog lekkerder te maken en de houdbaarheid te verlengen.

5. Duurzame vangst

Wij zijn in het bezit van een Friend of the Sea certificaat. Het Noorse kabeljauwbestand is het grootste en meest duurzame ter wereld. Fresh Omega zet zich in voor de gezondheid van de oceanen. Deze oceanen zijn de belangrijkste voedselbron voor meer dan 2,5 miljard mensen over de hele wereld. Duurzaamheid is de enige manier om een toekomst te garanderen voor de huidige en volgende generaties. Friend of the Sea draagt bij aan de gezondheid van de oceanen door beoordeling en bevordering van duurzame visserijpraktijken. Dit is belangrijk. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor ons bedrijf en het milieu.

Onze kabeljauwen worden juist ook gevangen om voeding te zijn voor mensen. Het is zonde om alleen de kabeljauwfilets te gebruiken en de rest van de vis weg te gooien. Daarom maken wij van de kabeljauwlever ons omega-3 supplement. Dat maakt onze omega-3 olie nog eens extra duurzaam.

6. 100% Noors

Zowel Fresh Omega als Mermaids Omega-3 kennen een Noorse basis. Daar zijn we trots op! Al onze wilde kabeljauwen worden gevangen uit de Barentszzee. Kweekvissen zullen wij nooit gebruiken, want de vetzuurverhouding uit wilde vis is veel gunstiger. Alleen in de periode van januari tot en met april trekt de vis naar de Noord-Noorse kust (Lofoten) om te paaien. De vissers wachten met het vangen van de kabeljauw tot de vis in hun vangstgebied is aangekomen. Dat is altijd na het paaien. De hele vangst wordt ook verwerkt in Noorwegen. Mermaids Omega-3 is volledig traceerbaar, tot aan de vissersboot toe. Noorser kan niet.

Fresh Omega hecht waarde aan onderzoek. Uitspraken over Omega-3 baseren wij daarom op wetenschappelijke informatie. Wij verwijzen u naar onze referentiepagina om de geraadpleegde bronnen te bekijken.

      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten