Search Welkom ! 0 bestellen

Wat is Mermaids Omega-3?

Mermaids Omega-3 is een uniek omega-3 product afkomstig uit Noorwegen, dat super vers, zeer zuiver, bijzonder smaakvol en puur natuurlijk is. De uitzonderlijke versheid zorgt voor een neutrale smaak en geur en voorkomt dat u last krijgt van oprispingen (nasmaak). Steeds vaker tonen wetenschappelijke onderzoeken aan dat u de grootste gezondheidseffecten kunt bereiken met verse en natuurlijke omega-3.

Functional Food-olie

Mermaids Omega-3 is een Functional Food (FF)-olie, geschikt voor verrijking van levensmiddelen. Alleen de meest verse omega-3 oliën komen hiervoor in aanmerking (TOTOX onder 5). FF-oliën zijn gemaakt van zeer verse grondstoffen en van de allerhoogste kwaliteit. 

Distributeur

Fresh Omega is de distributeur van Mermaids Omega-3. Het is de enige organisatie in de Benelux die consumenten een omega-3 supplement aanbiedt van FF-kwaliteit met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. Fresh Omega is opgericht door Birthe Jongeneel-Grimen (doctor in de volksgezondheid).

Fresh Omega hecht waarde aan onderzoek. Uitspraken over Omega-3 baseren wij daarom op wetenschappelijke informatie. Wij verwijzen u naar onze referentiepagina om de geraadpleegde bronnen te bekijken.

      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten