Wat is Fresh Omega?

Fresh Omega is de distributeur van Mermaids Omega-3 in de Benelux. Wij bieden deze olie zowel aan de voedingsmiddelindustrie als ook aan consumenten aan. Dr. Birthe van Fresh Omega bracht in 2016 het super verse en zuivere omega-3 supplement vanuit Noorwegen naar Nederland. Sindsdien bewijst het product ook in de Benelux de algehele gezondheid van mensen te verbeteren.

Bij Fresh Omega gaan we voor topkwaliteit. Het product dat wij bieden is gegarandeerd uitzonderlijk vers en zuiver. Ons analysecertificaat is het bewijs! Fresh Omega heeft een goedkeuringszegel van het onafhankelijke laboratorium Dr. A. Verwey B.V.. En daar zijn we enorm trots op! Dit AGROLAB-laboratorium uit Rotterdam is gespecialiseerd in levensmiddelenanalyses en controleert onze producten op o.a. versheid. 

Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat vooral de versheid en zuiverheid van omega-3 supplementen van groot belang zijn. Wij hechten waarde aan de wetenschap en delen graag onze passie en kennis over het onderwerp Omega-3 met u. Wilt u meer weten over de unieke eigenschappen van Mermaids Omega-3? Klik dan hierafsluiten