Search Welkom ! 0 bestellen

Omega 3 in bulk bestellen voor bedrijven

Wanneer u bijvoorbeeld in de farmacie of bio-industrie werkt, dan is het in bulk bestellen van omega 3 ideaal. Ook producenten van Functional Foods voorzien wij als leverancier graag van grote hoeveelheden Mermaids Omega 3.

Een bulk Mermaids Omega 3 is perfect voor het verrijken van voedingsmiddelen

Mermaids Omega 3-bulkproducten zijn dankzij de versheid en zuiverheid bij uitstek geschikt om toe te voegen aan voedingsmiddelen (Functional Foods), zoals:

Daarnaast zijn onze bulkproducten ook zeer geschikt als farmaceutisch ingrediënt. Onze omega 3-olie is namelijk ontzettend zuiver doordat er enkel Noorse kabeljauw voor wordt gebruikt. Deze duurzame vis leeft in de meest heldere zee ter wereld en wordt voor consumptie gevangen, dus niet enkel voor de omega 3-oliën. Vervolgens wordt de olie gezuiverd volgens de modernste technologieën. U kunt dan ook op ons vertrouwen als leverancier van zuivere omega 3 met een ongeëvenaarde versheid (TOTOX<5).

Een grote hoeveelheid omega 3 bestellen bij een betrouwbare leverancier

FreshOmega biedt meerdere standaardproducten van Mermaids Omega 3. Bovendien kunnen die worden aangepast aan de wensen van onze klanten. Zo kunnen de producten worden verrijkt met vitaminen A, D3 en smaakstoffen op aanvraag. Vitamine E wordt gebruikt als antioxidant. Daarnaast hebben onze producten met omega 3 standaard een ontstekingsremmende werking. Wij kunnen de omega 3 voor u in bulk leveren in 190 kg vaten of 2 kg bag-in-box.

“Mermaids Omega 3 kunnen we aanpassen aan de wensen van onze klanten”

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op 

Wilt u graag Mermaids Omega 3 in bulk bestellen voor uw bedrijf bij een leverancier die kwaliteit levert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden door te bellen naar +31(0)629034698 of stuur uw vragen en/of bestellingen per mail naar b.jongeneel@freshomega.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen.

FreshOmega hecht waarde aan onderzoek. Uitspraken over omega 3 baseren wij daarom op wetenschappelijke informatie. Wij verwijzen u naar onze referentiepagina om de geraadpleegde bronnen te bekijken.

      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten