Op maat bestellen voor bedrijven

Werkt u bijvoorbeeld in de farmacie of bio-industrie? Of kunnen wij u voorzien van grote hoeveelheden Mermaids Omega-3 voor in Functional Foods?

Mermaids Omega-3 is perfect voor verrijken van voedingsmiddelen

Mermaids Omega-3 bulkproducten zijn bij uitstek geschikt om toe te voegen aan voedingsmiddelen (Functional Foods), zoals:

Daarnaast zijn onze bulkproducten ook zeer geschikt als farmaceutisch ingrediënt.

Grote hoeveelheid bestellen

Fresh Omega biedt meerdere standaard producten van Mermaids Omega-3. Bovendien kunnen die worden aangepast aan de wensen van onze klanten. Zo kunnen de producten verrijkt worden met vitaminen A, D3 en smaakstoffen op aanvraag. Vitamine E wordt gebruikt als antioxidant. Wij kunnen de producten voor u leveren in 190 kg vaten of 2 kg bag-in-box.

“Mermaids Omega-3 kunnen we aanpassen aan de wensen van onze klanten”

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op 

Wilt u graag een grote hoeveelheid Mermaids Omega-3 bestellen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden of stuur uw vragen en/of bestellingen naar b.jongeneel@freshomega.nl.

Fresh Omega hecht waarde aan onderzoek. Uitspraken over Omega-3 baseren wij daarom op wetenschappelijke informatie. Wij verwijzen u naar onze referentiepagina om de geraadpleegde bronnen te bekijken.afsluiten