Search Welkom ! 0 bestellen

Bulk omega 3-visolie

Wanneer u bijvoorbeeld in de farmacie of bio-industrie werkt, dan is het in bulk bestellen van omega 3-visolie ideaal. Ook producenten van Functional Foods voorzien wij als leverancier graag van grote hoeveelheden Mermaids Omega 3-visolie. Wilt u meer weten over het in bulk inkopen van onze omega 3-visolie? Lees dan verder!

Een bulk Mermaids Omega 3-visolie is perfect voor het verrijken van voedingsmiddelen

Mermaids Omega 3-bulkproducten zijn dankzij de versheid en zuiverheid bij uitstek geschikt om toe te voegen aan voedingsmiddelen (Functional Foods), zoals:

Daarnaast zijn onze bulkproducten ook zeer geschikt als farmaceutisch ingrediënt. Onze omega 3-olie is namelijk ontzettend zuiver doordat er enkel Noorse kabeljauw voor wordt gebruikt. Deze duurzame vis leeft in de meest heldere zee ter wereld en wordt voor consumptie gevangen, dus niet enkel voor de omega 3-oliën. Na het vangen wordt de olie gezuiverd volgens de modernste technologieën. U kunt dan ook op ons vertrouwen als leverancier van zuivere omega 3-visolie met een ongeëvenaarde versheid (TOTOX<5).

Een grote hoeveelheid omega 3-visolie inkopen bij een betrouwbare leverancier

FreshOmega biedt meerdere standaardproducten van Mermaids Omega 3. Bovendien kunnen die worden aangepast aan de wensen van onze klanten. Zo kunnen de producten worden verrijkt met vitamine A, vitamine D3 en smaakstoffen op aanvraag. Vitamine E wordt gebruikt als antioxidant. Daarnaast hebben onze producten met omega 3 standaard een ontstekingsremmende werking. Wij kunnen de omega 3-visolie voor u in bulk leveren in 190 kg vaten of 2 kg bag-in-box.

“Mermaids Omega 3 kunnen we aanpassen aan de wensen van onze klanten”

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Wilt u graag Mermaids Omega 3-visolie in bulk bestellen voor uw bedrijf bij een leverancier die kwaliteit levert? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden door te bellen naar +31(0)629034698 of stuur uw vragen en/of bestellingen per e-mail naar b.jongeneel@freshomega.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij zijn u hoe dan ook graag van dienst als leverancier van vloeibare omega 3-visolie.

FreshOmega hecht waarde aan onderzoek. Uitspraken over omega 3 baseren wij daarom op wetenschappelijke informatie. Wij verwijzen u naar onze referentiepagina om de geraadpleegde bronnen te bekijken.

      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten