Search Welkom ! 0 bestellen

Visolie voor kinderen

Visolie is belangrijk voor kinderen, omdat het hun gezondheid bevordert en bijdraagt aan de ontwikkeling van onder andere de hersenen en de ogen. Het bevat omega 3-vetzuren die het lichaam niet zelf aan kan maken, maar wel hard nodig heeft. Natuurlijk kan dit ook opgenomen worden door bijvoorbeeld wekelijks vette vis te eten. Echter is dit voor veel kinderen niet hun favoriete gerecht, waardoor het gemakkelijker is om visolie aan hen te geven. Zo krijgen ze alsnog voldoende omega 3 binnen, zeker wanneer u voor de visolie van FreshOmega kiest.

Visolie nodig voor uw kind?

Direct bestellen

Pure visolie zonder onzuiverheden voor gezonde kinderen

Mermaids verse omega 3-olie is de ideale visolie voor kinderen en volwassenen. Het is de meest zuivere en verse visolie op de markt. Dit komt omdat er enkel visolie van de Noorse kabeljauw in ons omega 3-supplement wordt verwerkt. Deze duurzaam gevangen vis zwemt in de helderste wateren ter wereld, waardoor deze vrijwel geen onzuiverheden bevat. Vervolgens wordt de visolie gezuiverd volgens moderne technologieën, waardoor ons pure product ontstaat.

Verse visolie werkt beter dan omega 3-capsules

De visolie van FreshOmega heeft een hogere versheid dan capsules, die vaak naar vis smaken en ruiken. Dit komt doordat de visolie in capsules vaak al bedorven is. Deze capsules hebben hierdoor minder effect dan onze visolie voor kinderen. Onze visolie is ultiem vers, waardoor u er meer gezondheidsvoordelen uithaalt. De visolie is goed voor kinderen in de groei, maar bijvoorbeeld ook voor tijdens de zwangerschap. Zo ondersteunt u de gezondheid van uw kind van het begin af aan optimaal.

Bestel de visolie online of neem een abonnement

Wilt u visolie bestellen voor uw kinderen? Dan doet u dit eenvoudig via de webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om een abonnement af te nemen. Zo heeft u altijd genoeg visolie in huis en hoeft u het niet steeds opnieuw te bestellen. Dit abonnement is flexibel, want u kunt het na twee leveringen al opzeggen. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze visolie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)629034698 of stuur een e-mail naar info@freshomega.nl.

      Abonneer op onze nieuwsbrief!
      afsluiten