Vloeibare visolie kopen

Het is verstandig om vloeibare visolie te kopen bij FreshOmega in Nederland. Met onze olie zorgt u er namelijk eenvoudig voor dat u genoeg omega 3 binnenkrijgt, zonder dat u hierbij ook onzuiverheden consumeert. Onze visolie wordt namelijk gemaakt van vis uit de Noorse Arctische zee, die bekend staat om zuiver water. Vervolgens wordt de vis gezuiverd en tot olie verwerkt, maar het wordt ook voor andere toepassingen gebruikt. Het resultaat is een zuivere visolie die als enige het Verwey-kenmerk voor zuiverheid draagt.

Mermaids verse omega-3 visolie is uniek!

 
 

Uniek product door versheid


De grootste gezondheidseffecten bereik je met verse omega-3. Verser dan Mermaids Omega-3 kan niet. De smaak en het analysecertificaat bewijzen het!

 

Bijzonder smaakvol


Mermaids Omega-3 heeft een neutrale smaak omdat het zo vers is. Geen vissmaak en visgeur, alleen een lekkere ecologische tijmolie. Oprisping-vrij!

 

Duurzaam omega-3


De Noorse, meest duurzame kabeljauw ter wereld wordt gevangen voor consumptie. Geen één vis wordt alleen gevangen voor de omega-3.

Vloeibare visolie kopen en van uiteenlopende gezondheidsvoordelen profiteren

De vloeibare visolie die u bij ons in Nederland kunt kopen, is niet alleen zuiver, maar ook heel vers. Hierdoor heeft de olie geen nare visgeur of vissmaak en is deze bovendien effectiever dan de meeste omega 3-capsules. In capsules zit namelijk vaak al bedorven olie, waardoor deze niet het gewenste effect hebben. Met Mermaids Omega3-olie profiteert u van al het goeds dat omega 3 te bieden heeft. Het helpt bijvoorbeeld:

Tegen hart- en vaatziekten

Tegen hersenveroudering

Tegen gewrichtspijn

Ook ondersteunt het kinderen bij hun ontwikkeling. Reden genoeg dus om onze vloeibare visolie in Nederland te kopen voor het hele gezin.

 

Bestel online of sluit een abonnement af

Vloeibare visolie kopen gaat heel eenvoudig bij FreshOmega in Nederland. U bestelt de gewenste hoeveelheid eenvoudig en snel online. Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Dan ontvangt u per termijn de gewenste hoeveelheid flessen en hoeft u niet steeds opnieuw te bestellen. Wilt u meer weten over de vloeibare visolie die u bij ons kunt kopen? Bel dan naar +31(0)629034698 of stuur een e-mail naar info@freshomega.nl. We beantwoorden uw vragen graag.

 

 

 

 
 • Houd je je bezig met een gezonde lifestyle?
 • Let je bewust op goede voeding?
 • Zoek je naar manieren om je gezondheid te bevorderen?
 • Wil je 20% korting ontvangen op je eerste fles met verse omega-3 om grote gezondheidseffecten te bereiken?

Waarom de #FreshLife?

Wanneer je net ziek bent geweest, weet je als geen ander hoe belangrijk je gezondheid is. Je ziek en lusteloos voelen verlaagt de kwaliteit van het leven. Veel leuke dingen verliezen bij ziekte hun glans. Maar wist je dat de twee belangrijkste doodsoorzaken in Nederland ? kanker en hart- en vaatziekten ? grotendeels worden veroorzaakt door een ongezonde levensstijl? Dit is goed nieuws want je genen kan je niet veranderen maar je levensstijl wel! Je hebt dus een grote invloed op je eigen gezondheid.

Wil jij ook lang genieten van een leven in goede gezondheid? Wil je ook gezond oud worden? Start dan met de #FreshLife levensstijl. Dat is een bewuste keuze voor een gezonde levensstijl. Het is een leven vol vers en gezond eten. Het is een leven met belangrijke en essentiële omega-3 vetten. Want met een vers omega-3 product worden grote gezondheidseffecten bereikt. Ook dagelijkse beweging, frisse lucht en een aangename lichaamsgeur maken o.a. onderdeel uit van de #FreshLife levensstijl.

Download dit e-book gratis en krijg waardevolle tips voor een gezonde levensstijl. Wil je gezonder worden, maar heb je inspiratie nodig om je levensstijl te verbeteren? Start nu je FreshLife met deze guide.

Ik ga akkoord met de Privacybeleid*

Gezondheidsvoordelen Mermaids Omega-3 van Fresh Omega

 • Met deze super verse omega-3 olie bereik je de grootste gezondheidseffecten op je hart, hersenen en ogen. Want hoe verser de olie des te groter de gezondheidseffecten. 
 • Klanten met reumatische klachten ervaren grote verbetering! Dit komt omdat Mermaids Omega-3 een grote ontstekingsremmende effect heeft vanwege de unieke versheid.
 • Dankzij Mermaids Omega-3 hoeven klanten niet te beginnen met cholesterolverlagende medicijnen!
   Abonneer op onze nieuwsbrief!

   Book mockup is from: link